Medik8

MEDI

MEDIK8

no nonsense skincare die werkt op huidverbetering 


  • Resultaatgerichte producten met bewezen resultaat.
  • Huid “safe” ingrediënten met zo min mogelijke irritatie.
  • Lab kwaliteit, “hand gemaakte in kleine batches”.
  • Professionele sterktes.
  • Anti-aging filosofie voor elk individu.


'Beautyful skin for life' met de SCA Philosophy:

  • Vitamine C + Spf in de ochtend
  • vitamine A in de avond

 
RAINPHARMA

RainPharma staat voor een holistische aanpak. Natuurlijk is het belangrijk om de juiste producten voor jouw huid uit te kiezen, maar ze verdient ook een extraatje van binnenuit. Daarom combineren we de huidverzorgingsproducten met innovatieve voedingssuplementen. 

RainPharma staat voor een holistische aanpak. Natuurlijk is het belangrijk om de juiste producten te smeren, maar om je huid alles te geven wat ze nodig heeft, verdient ze ook een extraatje van binnenuit. Daarom combineren we onze huidverzorgingsproducten met innovatieve voedingssupplementen.


Wij zijn heel trots op de samenwerking met MEDIK8. Bekend als 100% vegan skincare die gericht en gepersonaliseerd focust op huidverbetering. 


Het geheim voor een gezonde, heldere en stralende huid is de CSA-filosofie.


eenvoudig - clinisch bewezen - wetenschappelijk gestaafd


Gebruik Vit. C + SPF overdag & Vit. A 's nachts als basis van elk skincare regime, het werkt! 


RainPharma is een Belgisch merk en kiest heel bewust voor een holistische aanpak, van binnen naar buiten, om je zo goed mogelijk te voelen. Wanneer je je lichaam langs de binnenkant verzorgt, zal zich dat aan de buitenkant vertalen. Een gezond lichaam en een stralende huid starten van binnenuit. 

Je zou het kunnen onderverdelen in vier stapjes.


Stap 1 zijn de voedingssupplementen. RainPharma begon met een aantal voedingssupplementen en die vormen nog steeds de basis van al onze huidverzorgings- en voedingsprogramma's. Ze zijn als het ware de wortel van een gezond en mooi lichaam.


In stap 2 volgen de eiwitshakes. Ze zorgen voor kracht en verstevigen de basis, zoals de stengel van een bloem. Alleen zo kan je verder bloeien. 


Stap 3 is onze huidverzorgingslijn. Het gaat om alles wat je langs de buitenkant ziet. Dit zie je als allereerste en wil je daarom ook zo lang mogelijk bewaren en mooi houden. Onze producten ondersteunen je hierin, letterlijk van kop tot teen. Hierbij voegen we nu ook de make-uplijn aan toe. 


Stap 4 is onze aromatherapielijn. Geuren zijn erg belangrijk en hebben een enorme invloed op je stemming. In onze collectie vind je daarom ook een uitgebreide lijn van essentiële oliën, Room Sprays en alles wat daar bijhoort.